P60

Stadsplein 100A, 1180AC Amstelveen

Buy Tickets


Attend on Facebook

100% ZEN presents Lutan Fyah & Joggo

Massive get ready! 100% ZEN en P60 pakken weer uit met een fantastische reggae-avond. Dit keer zullen Lutan Fyah en Joggo het kwik tot ongekende hoogte doen stijgen.
De inmiddels legendarische Jamaicaanse reggae-artiest Lutan Fyah startte zijn muzikale carrière zo’n 20 jaar geleden onder de vleugels van Buju Banton. Sindsdien heeft hij samengewerkt met onder meer Pressure, Luciano, Jah Mason, Joggo (!), Midnite, Anthony B, Turbulence en Chronixx, en is hij een veelgevraagd artiest op reggaefestivals in Jamaica, de VS en Europa. Lutan Fyah is een zanger met een missie: hij zingt recht uit het hart en laat zich niet in het commerciële keurslijf van de muziekindustrie dwingen. Hij staat bekend om zijn opzwepende en vocaal sterke stage performance.

Jürgen Orvile Seedorf, artiestennaam Joggo, zette in 2008 zijn eerste stappen op het reggaepad en vestigde meteen nationaal én internationaal zijn naam. Zijn prachtige stem en zijn open uitstraling maakten hem direct geliefd bij het publiek. De afgelopen jaren heeft Joggo op festivals als Sundance, Reggae Fever en Zwarte Cross gestaan en twee juweeltjes van albums uitgebracht: Modern Rockers Vol. 1 en Conscious Love. Joggo is met recht een van de reggae-ambassadeurs van Nederland.
Lutan Fyah en Joggo treden vanavond op met de Jahvolution Band. DJ Rowstone zal er wederom voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.
100%ZEN the sound of Unity