P60

Stadsplein 100A, 1180AC Amstelveen

Buy Tickets


Attend on Facebook

100% ZEN & REGGAE GEEL BRUKOUT PRESENT NO-MADDZ & DEI.3AVU

Massive are you ready? Op donderdag 1 december presenteert P60 in samenwerking met 100% ZEN en Reggae Geel Brukout een speciale reggae-editie met twee vernieuwende reggaebands: No-Maddz en Dei.3avu. Een fris programma voor de muziekliefhebber die nieuwsgierig is naar de sound van nu.

No-Maddz is een grensverleggende vijfkoppige band die eigentijdse Jamaicaanse reggae brengt waar dub poetry, hiphop en funk in samenkomen. De bandleden hebben stijl, zijn grappig, zeer muzikaal en intelligent. Hun stijl doet sterk denken aan Black Uhuru in hun begindagen. In februari van 2015 verscheen de debuutplaat van deze geniale Jamaicaanse band. Deze werd geproduceerd door Sly and Robbie en kreeg de toepasselijke titel ‘Sly and Robbie presents No-Maddz’.

Dei.3avu is de fonetische spelling voor déjà vu. De eigenzinnige sound van dei.3avu is geïnspireerd door roots rock reggae en hiphop. De nummers krijgen diepgang dankzij de politieke en maatschappelijke boodschap en de aangenaam rauwe stem van leadzanger Elvin Woerdings.
Dei.3avu is momenteel bezig met het creëren en vastleggen van eigen materiaal, om zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken met hun muziek en boodschap.

Voor en na de show brengt Dj Ewa Sound de sweet reggae music zoals alleen hij dat kan. Dus kom genieten van een avondvullend reggaeprogramma.